Larvik og Vestfold er et meget populært ferieområde. Dette innebærer at man bør være tidlig ute med å bestille overnatting.

For alternativer, bookingdetaljer og en del priser, se under fanen INFORMASJON / OVERNATTING

Hotellkapasiteten i selve Larvik er ikke så stor. Men vi har hatt kontakt med mange ulike overnattingssteder i Larvik og regionen for å sørge for at det finnes tilgang til ulike tilbud for NM-deltakare:

NB: Ungdom: På Bergeskogen i Larvik finnes et Sportell med supre forhold for overnatting for ungdom (Ink. både frokost og middag). Meget rimelig pris. Påmelding gruppevis til Sjakk-NM (Ikke til Sportellet). Se her for mer informasjon: OVERNATTING

Det er fortsatt mange ledige rom på Spa-hotellet Farris Bad i Larvik,der en rekke rom er satt av for deltakere i Sjakk-NM: Enkeltrom á kr:1495, dobbeltrom á kr:1995,- Frokostbuffet samt inngang til SPA er inkludert.

Toldgaarden Gjestegaard i Larvik sentrum har per 10. april ledige rom for fire eller fem personer

Alle rom på Quality Hotel Grand Farris har vært reservert for NM-deltakere. Hotellet er desverre fullbooket nå.

Vi har inngått en avtale med Scandic Park Sandefjord med rabatter for NM-perioden. De holder nå av rikelig med rom til Sjakk-NM. Det er rutebussforbindelse fra et stopp ved hotelet til et stopp ved Boligmappa arena og togforbindelse (13 min med toget).

Holms motell (10 minutter med bil fra Arenaen) har ledig enkeltrom til kr 695 og dobbeltrom til kr 969

Vi har også samarbeidsavtaler med rabatterte priser på flere Choice-hoteller:

Clarion Collection Hotel Atlantic (Sandefjord) (13 minutter med toget til Larvik, 20 minutter med bil) har 30 rom ledig i perioden for Sjakk-NM-deltakere per dato.

Comfort Hotel Porsgrunn (12 minutter med toget til Larvik, 25 minutter med bil) har 100 rom ledig i NM-perioden per dato.

Skien fritidspark har 50 ledige rom, og gir også rabatt til Sjakk-NM deltakere.

OVERNATTING: BESTILL NÅ!

You May Also Like