OSSU vant yngste klasse i fotballturneringen onsdag ettermiddag. Laget besto av Noam Aviv Witenberg, Axel Tunsjø, Gunnar Ivan Heibo, Viktor Nygård Løvåsen, Felix Tunsjø, Amalie Heibo og August Vinh Brattgjerd.

I den eldste klassen vant 6x9disipler finalen mot Hammertime, etter 3-2 på straffesparkkonkurranse. Jon Ludvig hadde med stor intensitet og kraftig stemme manet laget sitt til innsats gjennom hele kampen, men det sto likevel 2-2 ved full tid.

På det vinnende laget spilte Tor Fredrik Kaasen, Elias Hestvik, Eivind Bruaset, Andreas Tryggestad, Daniel Nordquelle, Haakon Wright, Viktor Emil Åkre og Aleksander Fossan.

Se jubeløyeblikket her:

BD6BF70F-5BD4-4031-9FF1-6DC008C76AE4

Det var ca.100 spillere med i turneringen. Pål Trettvik (Vår fotballansvarlige) dømte den yngste klassen, mens Lyn’s juvel, Simen Agdestein, dømte den elste klassen, strengt og rettferdig. Erik Blomacher fra Fram holdt rede på oppsett/resultater.

Legg merke til at turneringen gikk på anlegget til Fram Larvik, sensasjonslaget fra 2. divisjon, som skal spille mot Ranheim i årets cup-kvartfinale i september.

OSSU og 6x9disipler vant i fotballturneringen

You May Also Like