Larvik og Vestfold er et meget populært ferieområde. Dette innebærer at man bør være tidlig ute med å bestille overnatting.

Hotellkapasiteten i selve Larvik er ikke så stor. Men vi har hatt kontakt med mange ulike overnattingssteder i Larvik og regionen for å sørge for at det finnes tilgang til ulike tilbud for NM-deltakare:

Ungdom: På Bergeskogen i Larvik ligger det et fint Sportell med plass til 83 Sjakkungdommer. Pris: kr 200 per natt som inkluderer både frokost og middag! Her kan det bli et unikt sjakkmiljø for ungdom under turneringen. Vi tar imot påmeldinger først og fremst i grupper. (Se nedenfor) (Ikke påmeldinger direkte til Sportellet).

Spa-hotellet Farris Bad i Larvik er et alternativ, men det er ikke mange ledige rom igjen der per 26.04.

Quality Hotel Grand Farris er desverre fullbooket nå. Alle rom på hotellet er booket av NM-deltakere.

Comfort Hotel Porsgrunn. Husk at dette nye hotellet ved jernbanestasjonen i Porsgrunn ligger bare12 minutter unna Larvik (med toget). (25 minutter med bil) De har mange rom ledig i NM-perioden per dato, til en meget rimelig spesialpris for NM-deltakere.

Toldgaarden Gjestegaard i Larvik sentrum har per 10. april ledige rom for fire eller fem personer

Vi har inngått en avtale med Scandic Park Sandefjord med gode rabatter for NM-perioden. De holder nå av rikelig med rom til Sjakk-NM. Det er rutebussforbindelse fra et stopp ved hotellet til et stopp nær Boligmappa arena (Det er også togforbindelse t/r Sandefjord:13 min med toget).

Holms motell (10 minutter med bil fra Arenaen) har ledig enkeltrom til kr 695 og dobbeltrom til kr 969.

Vi har også opprettet samarbeidsavtaler med rabatterte priser på flere Choice-hoteller:

Clarion Collection Hotel Atlantic (Sandefjord) (13 minutter med toget til Larvik, 20 minutter med bil) har 30 rom ledig i perioden for Sjakk-NM-deltakere per dato.

Skien fritidspark har 50 ledige rom, og gir også rabatt til Sjakk-NM deltakere.

Her er detajer om diverse overnattingsalternativer i ulike prisklasser.

 

SPESIELT TILBUD TIL UNGDOM:

På Bergeskogen i Larvik finnes det et meget fint Sportell som kan ta i mot grupper av unge sjakkspillere i NM-perioden. Her er det plass til 83 spillere i perioden 5 til 13 juli. Pris: Bare 200 kroner døgnet + en enganspris for sengetøy på kr. 75. NB: Dette rimelige tilbudet inkluderer frokost om morgenen og middag om kvelden! Sportellet har tre avdelinger med plass til henholdsvis 20, 23 og 40 spillere. De fleste rommene har fire senger, men det er også mindre og større rom. Det største har 12 senger. Det er også sosiale rom på sportellet, som ligger på et idrettsannlegg. Det ligger til rette for et unikt sjakkmiljø her under NM! Det tar fem minutter å reise med buss fra Bergeskogen til Arenaen. Det er 20-25 minutter å gå. Interessert? Ta kontakt per mail til larviksjakk@gmail.com. (NB: Det er ikke påmelding direkte til sportellet, men til oss). Vi ønsker helst påmelding til dette i gruppevis. De enkelte barne- og ungdomsklubbene kan gjerne ta kontakt med sine ønsker, eller grupper med fra 3 og flere spillere kan ta kontakt.Til rommet med 12 senger tar vi også i mot påmeldinger fra en eller to personer

 

Farris Bad: Få ledige rom igjen per 26.04.

Farris Bad har Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. 2,4 kilometer fra Boligmapa Arena. Booking på farrisbad.no. og/eller på epost/telefon til hotellet: 33 19 60 00 eller booking@farrisbad.no

 

Samarbeidshotell i Larvik er Quality Hotel Grand Farris, Larvik.  (DESVERRE FULLBOOKET PER 29. MARS)

Quality Hotel Grand Farris ligger sentralt til i Larvik med kort vei til sjøen og torvet. Hotellet tilbyr dobbeltrom og familierom, og frokosten kan nytes på hotellets terrasse. Hotelet anbefaler et besøk på deres sommerrestaurant PAKKHUSET! Her kan det nytes bl.a italiensk steinovnsbakt pizza og sommer-à la carte.

Det tar ca. 15 minutter å gå fra hotellet til spillelokalet Boligmappa Arena.

For booking og mer informasjon:

Ta kontakt på telefon 33 19 69 00 eller send epost til q.grand.farris@choice.no

og oppgi koden Sjakk 2019.

 

Comfort Hotel Porsgrunn

Per dato (12. mai) finnes det mange ledige rom her.

Husk at dette nye hotellet ved jernbanestasjonen i Porsgrunn ligger bare12 minutter unna Larvik (med toget). (25 minutter med bil.

NM-prisene er: Enkeltrom kr 995,- pr. døgn. Dobbeltrom kr 1195,- pr. døgn

Bestilling gjøres via:co.porsgrunn@choice.no

Oppgi kode SjakkNM ved bestilling.

 

Toldgaarden Gjestegaard

Liten gjestegård med studioleiligheter/leiligheter for 1 – 5 personer. Alle med bad, kjøkkenløsning og egen inngang fra uteområde. Gjestegården har en historisk atmosfære, men allikevel moderne. Fikk Larvik kommune’s bevaringspris 2010. 200 meter til jernbanestasjon og sentrum. Ca. 13 minutter å gå til Boligmappa Arena. (1,2 kilometer). Per 10. april: Flere ledige rom for fire eller fem personer. Bestilling: post@tollgaarden.no

 

Scandic Park Sandefjord

Fri adgang i Parkbadet for boende gjester. Her er det svømmebasseng, steambad, badstuer og trimrom med utsikt til sjøen. Det er rutebussforbindelse fra et stopp ved hotellet til et stopp nær Boligmappa arena, og togforbindelse (13 min med toget). Stor kommunal parkeringsplass nær hotellet ved sjøen (kr. 30,- pr. døgn).

Sjakk-NM tilbud:

Standard enkeltrom inkludert frokost kr. 995,- pr. døgn
Standard dobbeltrom inkludert frokost kr. 1195,- pr. døgn
Standard trippelrom inkludert frokost kr. 1395,- pr. døgn
Standard firemannsrom inkludert frokost kr. 1595,- pr. døgn
Oppgradering til superior-rom kr 200,- pr rom pr. døgn.

Bestilling: Det er viktig å referere til Sjakk NM: meeting.parksandefjord@scandichotels.com eller tlf. 33 44 74 81

 

Clarion Collection Hotel Atlantic

Clarion Collection Hotel Atlantic ligger i hjertet av Sandefjord, med kort vei til både buss- og jernbanestasjon, samt butikker og restauranter.

Det er 13 minutter med toget til Larvik, 20 minutter med bil.

Prisene inkluderer frokost, kaffe, te og frukt 24/7, Afternoon Sweets kl. 15-18 og et kveldsmåltid kl. 18-21, Det er holdt av 30 rom for NM-perioden.

Pris: Kr 1290,- pr. enkeltrom pr. natt, Kr 1480,-pr. dobbeltrom/ twin rom pr. natt (2 personer), Kr 300,- pr. ekstraseng pr. natt

Prisen inkluderer frokost.

Booking: 33 42 81 50 eller på mail: cc.atlantic@choice.no.

Booking nummer GR005157 og NM i sjakk.

 

Trudvang Gjestegaard

Trudvang Gjestegaard er et ærverdig hotell med en lang og spennende historie. Stedet har sentral beliggenhet syd- vest for Bøkeskogen med utsikt over både Farris- og Larviksfjorden. 2,6 kilometer fra Boligmappa Arena. Per 10. april finnes det ledige rom bare i deler av NM-perioden.

 

Holms Motell

Holms Motel ligger mellom Larvik og Sandefjord, 100 meter fra E18. 10 minutt med bil (8,8 kilometer) fra Boligmappa Arena. Rimelig overnatting og rom som mange kan dele.

Holms har per 2. april ledig flere enkeltrom til kr 695 og dobbeltrom til kr 969 i hele perioden.

 

Skien Fritidspark

Hotell fritidsparken ligger midt i Skien fritidspark, som er et av Norges største idretts- og fritidsanlegg. Parken er en oase av aktiviteter for hele familien, og hotellet har 65 rom i små og store varianter med totalt 220 senger.

BOOKING: Telefon (+47) 35 54 10 40, E-post hotell@skienfritidspark.no. NB! Bookingkode Sjakk2019 gir deg 10% på gjeldende priser på hotellet!

Skien fritidspark ligger 3 km utenfor Skien sentrum, i retning Porsgrunn. Fra Boligmappa Arena tar det 40 minutter i bil.

 

Gon Camping

Gon Camping og hytteutleie ligger ved Larviksfjorden, en kort kjøretur unna Larvik sentrum og Color Lines terminal. Fin og barnevennlig sandstrand, svaberg, sandvolleybane, fotballbane og lekeplass. 4,2 kilometer fra Boligmappa Arena.