NM-hotellet er Quality Hotel Grand Farris, Larvik.

Vi er meget glad for at vi har fått i stand en avtale som gjør Quality Hotel Grand Farris til NM-hotellet.

Quality Hotel Grand Farris ligger sentralt til i Larvik med kort vei til sjøen og torvet. Hotellet tilbyr dobbeltrom og familierom, og frokosten kan nytes på hotellets terrasse. Hotelet anbefaler et besøk på deres sommerrestaurant PAKKHUSET! Her kan det nytes bl.a italiensk steinovnsbakt pizza og sommer-à la carte.

Det tar ca. 15 minutter å gå fra hotellet til spillelokalet Boligmappa Arena.

For booking og mer informasjon:

Ta kontakt på telefon 33 19 69 00 eller send epost til q.grand.farris@choice.no

og oppgi koden Sjakk 2019.

 


 

​I tillegg til NM-hotellet Quality Hotel Grand Farris finnes det en rekke overnattingsalternativ i Larviksområdet i ulike prisklasser. Her er noen av dem:

 

Farris Bad:

Farris Bad har Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. 2,4 kilometer fra Boligmapa Arena

For booking og mer informasjon:

Bruk koden Sjakk 2019 ved booking på farrisbad.no. Rommene er klare til å bookes på nett ett år i forveien. Ønsker man å bestille rom allerede nå, kan det gjøres på epost eller telefon til hotellet: 33 19 60 00 eller booking@farrisbad.no

 

Hotel Wassilioff

Hotel Wassilioff har en fin beliggenhet i hjertet av Stavern. Hotellet er åpent hele året og byr på kurs og konferanser med beliggenhet, opplevelser og kultur. Overnatting i historiske omgivelser. 9 kilometer fra Boligmappa Arena.

 

Trudvang Gjestegaard

Trudvang Gjestegaard er et ærverdig hotell med en lang og spennende historie. Stedet har sentral beliggenhet syd- vest for Bøkeskogen med utsikt over både Farris- og Larviksfjorden. 2,6 kilometer fra Boligmappa Arena.

 

Toldgaarden Gjestegaard

Liten gjestegård med studioleiligheter/leiligheter for 1 – 5 personer. Alle med bad, kjøkkenløsning og egen inngang fra uteområde. Gjestegården har en historisk atmosfære, men allikevel moderne. Fikk Larvik kommune’s bevaringspris 2010. 200 meter til jernbanestasjon og sentrum. Ca. 15 minutter å gå til Boligmappa Arena. (1,3 kilometer)

 

Holms Motell

Holms Motel ligger mellom Larvik og Sandefjord, 100 meter fra E18. 8,8 kilometer fra Boligmappa Arena. Rimelig overnatting og rom som mange kan dele.

 

Skien Fritidspark

Hotell fritidsparken ligger midt i Skien fritidspark, som er et av Norges største idretts- og fritidsanlegg. Parken er en oase av aktiviteter for hele familien, og hotellet har 65 rom i små og store varianter med totalt 220 senger.

BOOKING: Telefon (+47) 35 54 10 40, E-post hotell@skienfritidspark.no. NB! Bookingkode Sjakk2019 gir deg 10% på gjeldende priser på hotellet!

Skien fritidspark ligger 3 km utenfor Skien sentrum, i retning Porsgrunn. Fra Boligmappa Arena tar det 45 minutter i bil.

 

Gon Camping

Gon Camping og hytteutleie ligger ved Larviksfjorden, en kort kjøretur unna Larvik sentrum og Color Lines terminal. Fin og barnevennlig sandstrand, svaberg, sandvolleybane, fotballbane og lekeplass. 4,2 kilometer fra Boligmappa Arena.