Boligmappa Arena og Thor Heyerdahl videregående skole

Vi kan tilby ypperlige sportslige forhold for mesterskapet gjennom den store og helt moderne hallen Boligmappa Arena, Larviks storstue. Hallen er lokalisert sammen med like moderne Thor Heyerdahl videregående skole, en av landets største videregående skoler, med rikelig plass i kantine- og analyseområder, og med tilgang til alle nødvendige fasiliteter for mesterskapet.

Det er parkeringsplass på fremsiden av Thor Heyerdahl videregående skole, innkjøring fra Hoffsgate. Det koster 20 kr.per dag og er gratis etter kl. 16 og i helgene. Det finnes også noen el-bil ladestasjoner. NB: Desverre er disse stengt i helgene og etter klokken 16.

I det meget store kantineområdet på skolen blir det kafé, analyserom og sjakkbutikk.

  • Mobilforbud i spillelokalet: Vi har 1700 (!) låsbare skap, men man trenger en hengelås. Den kan tas med hjemmefra, eller kjøpes i kafeen.

 

Hvordan komme seg til spillestedet?

Adresse: Hoffsgate 6, Larvik

Thor Heyerdahl Videregående Skole og Boligmappa Arena ligger nær RV 40, som i dette området heter «Elveveien». (RV 40 er også veien til «Colorline-terminalen og Danmark»). Når man kommer nordfra er det skiltet avkjøring til Thor Heyerdahl Videregående skole like etter Esso-stasjonen, til høyre, inn på Hoffsgate. Da ser man skolebygningen umiddelbart. Det er en stor parkeringsplass på fremsiden av Thor Heyerdahl videregående skole.

Det tar ca. 15 minutter å gå fra togstasjonen til arenaen. Det går også buss begge veirer mellom togstasjonen og et stopp helt ved arenaen. Dette tar få minutter.

NB: Ta med sykkel! Det er ingen oppoverbakker mellom sentrum og arenaen!

Hvordan komme seg til Larvik?

Med bil

Enten man kommer østfra eller vestfra på E18, (eller nordfra på RV40) tar man av i Bommestadkrysset ved Larvik. Man kjører så sørover på RV40 i retning «Danmark». RV40 heter her Elveveien. Like etter Esso-stasjonen tar man til høyre (skilt til Thor Heyerdahl Videregående Skole) inn på Hoffsgate og ser da umiddelbart skolen og arenaen. Det er parkeringsplass på fremsiden av skolen. (Det er ca, 1,5 times kjøring fra Oslo til Larvik).

Med tog

Ta Vestfoldbanen til Larvik. Fra stasjonen tar det ca. femten minutter å gå til Boligmappa Arena, østover til Hoffsgate 6. (Noen få minutter med taxi eller buss).

Med buss

Flere buss-selskaper har ruter østfra eller vestfra på E18: www.Lavprisekspressen.no, www.Konkurrenten.no, www.Nettbuss.no. Disse stopper gjerne bare på selve E18 (Ringdalskrysset). Lokale bussruter finner man på www.vkt.no/ (Vestfold Kollektivtrafikk).

Med fly

Til Torp (Sandefjord Lufthavn). Tog, buss eller taxi derfra til Larvik. Kjøretiden fra Torp til Larvik er ca 15 minutter med bil. NSB tilbyr buss/tog til Larvik Stasjon.

Taxi i Larvik

Det tar tre-fire minutter med taxi fra Larvik sentrum/Larvik stasjon til Bolimappa Arena. Du kan bestille taxi fra Vestfold Taxi på telefon 334 20 200.